Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή με αντικαταβολή στον Courier

Ο πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος πληρωμής κατά την παράδοση στον χώρο σας. Μπορείτε να πληρώσετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της από τον ταχυμεταφορέα στην πόρτα σας με μετρητά. Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες με αποστολή σε όλη την Ελλάδα με την εταιρία Courier (MyMove ή ELTA Courier). Σε περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου όπου πρέπει να γίνει η αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε και θα ενημερώνεται ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης που δεν επιθυμεί πληρωμή με διαφορετικό τρόπο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.


2. Πληρωμή με Πιστωτική - Χρεωστική κάρτα - Άτοκες Δόσεις

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την ολοκλήρωσή της στο καλάθι αγορών με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η VEIS συνεργάζεται με την Viva Payments για να σας παρέχει τον πιό εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμής με κάρτα online, με δυνατή τη χρήση καρτών VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS, AMERICAN EXPRESS,  με την χρέωση να γίνεται την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Επιλέγοντας στο checkout τρόπο πληρωμής "Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα (μέσω Viva Payment)" και αφού έχετε εισάγει όλα τα στοιχεία σας, πατώντας "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ" μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA PAYMENTS όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία που χρειάζονται για την online χρέωση της κάρτας σας είναι το ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα έγκυρο email. Αν η κάρτα σας είναι πιστωτική, μπορείτε να κάνετε χρήση της επιλογής ΔΟΣΕΙΣ όπου ανάλογα με το ποσό αγοράς μπορείτε να κάνετε έως και 6 άτοκες δόσεις. Σε περίπτωση που η τράπεζά σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.


3. Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας στο Paypal. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε από τους τρόπους πληρωμής στην Ολοκλήρωση Αγοράς το Paypal, να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία σας και κατά την ολοκλήρωση, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον πληρωμών με Paypal όπου και θα ακολουθήσετε τα βήματα πληρωμής.


4. Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το σύνολο του ποσού της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Με την κατάθεση του ποσού παρακαλείστε να αποστείλετε με email το καταθετήριο στο sales@veis.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2105058025, ώστε το αντίστοιχο τμήμα να προωθήσει την παραγγελία σας για ολοκλήρωση. Σε περίπτωση που εντός 5 ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας δεν έχετε προβεί σε κατάθεση, η παραγγελία σας ακυρωθεί.

Αριθμοί Λογαριασμών


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ: GR 5801 1004 7000 0004 7624 60444    


ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR 6901 4099 4099 4002 0020 08645


Δικαιούχος: Βεϊσάκης Κ. Γεώργιος5. Πληρωμή κατά την παραλαβή από την έδρα μας.

Τέλος μπορείτε να πληρώσετε παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης από την έδρα μας, Περικλέους 97, 13231, Πετρούπολη, πληρώνοντας με μετρητά ή με κάρτα.