Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή με αντικαταβολή στον Courier

Ο πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος πληρωμής κατά την παράδοση στον χώρο σας. Μπορείτε να πληρώσετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της από τον ταχυμεταφορέα στην πόρτα σας με μετρητά. Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες με αποστολή σε όλη την Ελλάδα με την εταιρία Courier (MyMove ή ELTA Courier). Σε περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου όπου πρέπει να γίνει η αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε και θα ενημερώνεται ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης που δεν επιθυμεί πληρωμή με διαφορετικό τρόπο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.


2. Πληρωμή με Πιστωτική - Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την ολοκλήρωσή της στο καλάθι αγορών με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η VEIS συνεργάζεται με την Viva Payments για να σας παρέχει τον πιό εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμής με κάρτα online, με δυνατή τη χρήση καρτών VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS, AMERICAN EXPRESS,  με την χρέωση να γίνεται την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία που χρειάζονται για την online χρέωση της κάρτας σας είναι το ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα έγκυρο email. Σε περίπτωση που η τράπεζά σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.


3. Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας στο Paypal. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε από τους τρόπους πληρωμής στην Ολοκλήρωση Αγοράς το Paypal, να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία σας και κατά την ολοκλήρωση, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον πληρωμών με Paypal όπου και θα ακολουθήσετε τα βήματα πληρωμής.


4. Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το σύνολο του ποσού της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Με την κατάθεση του ποσού παρακαλείστε να αποστείλετε με email το καταθετήριο στο sales@veis.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2105058025, ώστε το αντίστοιχο τμήμα να προωθήσει την παραγγελία σας για ολοκλήρωση. Σε περίπτωση που εντός 5 ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας δεν έχετε προβεί σε κατάθεση, η παραγγελία σας ακυρωθεί.

Αριθμός Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ: 047/624604-44

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR5801100470000004762460444

Δικαιούχος: Βεϊσάκης Κ. Γεώργιος5. Πληρωμή κατά την παραλαβή από την έδρα μας.

Τέλος μπορείτε να πληρώσετε παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης από την έδρα μας, Περικλέους 97, 13231, Πετρούπολη, πληρώνοντας με μετρητά ή με κάρτα.