Επιστροφή προϊόντων

Δωρεάν Επιστροφή Προϊόντων

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια και σας ανταμείβουμε με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ παραγγελιών. Αγοράστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, παραλάβετε την παραγγελία σας, δείτε τα προϊόντα από κοντά και σε περίπτωση που δεν ταιριάζει κάτι στο χώρο σας απλά επιστρέψτε το!

  • Μπορείτε να επιστρέψετε είτε μέρος της παραγγελίας σας είτε ολόκληρη, στην ίδια συσκευασία που σας απεστάλλη, με δωρεάν μεταφορικά επιστροφής μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που σας απεστάλη (με χρέωση στον κωδικό πελάτη που υπάρχει πάνω στο voucher της αποστολής). Επιστρέφοντας τα προϊόντα μπορείτε είτε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να έχετε επιστροφή του ποσού της αξίας των προϊόντων αυτών.
  • Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση ζήτησης επιστροφής χρημάτων, θα γίνεται κατάθεση του υπολοίπου σε λογαριασμό τραπέζης που επιθυμεί ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή της παραγγελίας.
  • Σε κάθε περίπτωση, αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων θα γίνεται εφόσον παραληφθούν τα προϊόντα από την εταιρία μας και ελεγχθούν ότι δεν φέρουν φθορά.
  • Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο την αξία των προϊόντων που θα επιστραφούν και όχι του κόστος των μεταφορικών της αρχικής παραγγελίας. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων με νέα, αυτά επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς, εκτός αν αποτελούν μέρος κάποιας προσφοράς μειωμένων ή δωρεάν μεταφορικών.
  • Η συσκευασία των προϊόντων για την επιστροφή τους πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο που σας τα αποστείλαμε για την αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά. Αν έχετε απορίες μπορείτε απλά να μας καλέσετε στο 2105058025 ή να στείλετε mail στο sales@veis.gr και θα σας κατευθύνουμε κατάλληλα. 
  • Η προσφορά της δωρεάν επιστροφής παραγγελιών ισχύει για παραγγελίες που έχουν γίνει από 01/06/2016


Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να ελέγχετε την ακεραιότητα της συσκευασίας των προϊόντων. Μην παραλάβετε την παραγγελία σας αν η συσκευασία είναι στραπατσαρισμένη ή φαίνεται παραβιασμένη. Τα προϊόντα έχουν την κατάλληλη προστασία στη συσκευασία τους αλλά παρόλα αυτά μπορεί να προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά. Αν μετά την παραλαβή και ανοίγοντας τη συσκευασία διαπιστώσετε ότι έχει προκληθεί φθορά, παρακαλούμε να τραβήξετε μια φωτογραφία της συσκευασίας όπως την παραλάβατε ώστε να διαπιστώσουμε τη ζημιά και στείλτε την στο sales@veis.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2105058025, εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier) που σας απεστάλησαν και τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των φθαρμένων προϊόντων θα επιβαρύνουν την εταιρία μας.